הצטמקות וכאבים באשכים לאחר לקיחת כדורי Propecia

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ואין-אונות

21/10/2012 | 23:40 | מאת: מיקי

בן שלי ,שהוא בן 23, לקח במשך שנתיים כדורי Propecia (כדורים נגד התקרחות). במשך חצי שנה האחרונה התלונן על כאבים והצתמקות באשכים. במשך חודשיים האחרונים שוכב במיטה ונאנק מכאבים. ביקר אצל מספר רופאים אורולוגים, עשה כמה בדיקות אולטרה סאונד, היה במיון בב"ח - לא מצאו כלום. הכל תקין. מה לעשות?

לקחת טיפול נגד כאבים. לא אוכל לתת ייעוץ יסודי בלי לבדוק ובלי לראות את התשובות. ד"ר רונן הולנד, אורולוג www.dr-holland.co.il

מנהל פורום אורולוגיה ואין-אונות