פין קטן בן 17

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ואין-אונות

20/10/2012 | 21:43 | מאת: אנונימי

שלום אני ממש מודאג מגודל איבר המין שלי מאז ומתמיד שאני זוכר את עצמי היה לי קטן אבל תמיד אמרתי לעצמי זה ייגדל עד הצבא וכאלו אבל עכשיו אני כבר בן 17 וגודל הפין שלי הוא 7 וקצת במצב רפוי עובי בערך 3 סמ ובזקפה הוא עומד על 13 וחצי ועובי בערך 4 וחצי המצב ממש מטריד אותי זה גודל של ילד בן 12 ואני כבר בן 17 אפילו הלכתי לרופא שהייתי בן 12 הוא בדק לי את האיבר ואמר שהכול תקין ושיש לי פשוט שכבת שומן מעל הפין וזה ייעלם אם השנים אבל זה כאילו שום דבר לא השתנה ואני שעיר גבוהה 175 מה זה יכול להיות ואיך ניתן לטפל בזה?

האורך הממוצע של פין זקוף הוא 13 ס"מ, כך שהפין שלך הוא באורך נורמלי. לעיתים הרזיה אכן עוזרת כדי לחשוף את בסיס הפין. ד"ר רונן הולנד, אורולוג www.dr-holland.co.il

מנהל פורום אורולוגיה ואין-אונות