דלף ורידי

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ואין-אונות

14/10/2012 | 03:00 | מאת: יונתן

שלום דר' רונן , אני בן 50, נשוי +4 . סובל שנים רבות מזיקפה חלשה שמקשה ביותר על קיום יחסי מין עם אישתי. לפני כ- 10 שנים נבדקתי באמצעות דופלר וגם אולטרסאונד ונמצא שאני סובל מדלף ורידי הגורם לזקפה חלשה במקרה הטוב ולאיבוד זיקפה טוטאלית תוך כדי הסקס. ממסקנות הבדיקה הבנתי שאין טיפול ואפילו כדורים לא יעזרו כי הבעייה היא לשמוע על הדם שלא ידלוף ולא לספק את הדם לאיבר. האם יש טיפול או דרך כל שהיא לפתור את בעיית הדלף הורידי?! ( חוץ מטבעות למינהם ) אודה על תשובתך.

הטיפול המומלץ לדלף ורידי משמעותי הוא הזרקות לפין יחד עם טבעת לבסיס הפין. בברכה, ד"ר רונן הולנד, אורולוג www.dr-holland.co.il

מנהל פורום אורולוגיה ואין-אונות