בעיה דחופה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ואין-אונות

09/10/2012 | 11:41 | מאת: עומר

לפני כמה ימים גירד לי מאוד באיבר המין וגרדתי לאחר הגירוד איבר המין התחיל להפריש חומר צהוב ודביק ללא הפסקה ואיבר המין נפוח מאוד מאוד ומגרד וזה מקשה עלי לישון בלילות מה אפשר לעשות בנוגע לזה וזה לא יכול להיות מחלת מין כי אני ילד ולא קיימתי יחסי מין בחיי לא אוראלים ולא רגילים עזרה דחוף בבקשה אני חייב עזרה כי אני בקושי ישן בלילה בגלל זה וגם כשאני משתין אני מרגיש כאילו יש משהו שחוסם את השתן טיפה

לא ברור לי מדוע אתה אינך פונה לבדיקה דחופה ע"י רופא. גש בדחיפות להיבדק ע"י רופא ד"ר רונן הולנד, אורולוג 'טופ-איכילוב' מרפאת מומחים www.dr-holland.co.il

13/10/2012 | 17:32 | מאת: חסוי

האם רופא עור יוכל לעזור? ומה לדעתך זה החומר הצהוב הזה

מנהל פורום אורולוגיה ואין-אונות