שלום

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ואין-אונות

30/09/2012 | 08:46 | מאת: דיוד

שלום לפני כמה ימים היה לי במשך יום שלם כאבים של דקירות בין פי הטבעת להאשכים ואז זה יפסיק עכשו לפעמים יש לי הרגשה של שורף בקצה הפין . ואני לא יודע למה זה קורה. ניסיתי לקבוע תור לאורולוג אבל יש רק עוד 20 ימים אז מה לעשות ללכת למיון?

ככל הנראה מדובר בדלקת של השופכה. נסה להקדים את התור לאורולוג ואם יש החמרה, אפשר גם לגשת למוקד או מיון ד"ר רונן הולנד, אורולוג 'טופ-איכילוב' מרפאת מומחים www.dr-holland.co.il

מנהל פורום אורולוגיה ואין-אונות