500 לויקוציטים בשתן ותרבית שלילית

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ואין-אונות

28/09/2012 | 17:52 | מאת: רוני

אני בת 54,בבדיקת שתן כללית שגרתית ללא כל סמפטומים לפני4 חודשים התגלו 500 לוקוציטים,לקחתי אנטיביוטיקה. לאחר שבועים בדיקת שתן כללית ותרבית היו תקינות. הרופא חזר על הבדיקה והתגלו לאחר חודשים 100 לוקוציטים בשתן ותרבית שלילית. חזרתי לפני שבוע והתגלו 500 לויקו ותרבית שלילית. לציין ששקיעת דם מוחשת 51. אין לי כל סמפטומים נוספים למעט כאבים בזמן יחסי מים וגנקולוג בבדיקה אמר ליפני חודשים כי הוא חושב שיש דלקת באורטרה וזה יעבור מעצמו. אני מבצעת את הבדיקה בהיגיינה מקסימלית ,.האם לפנות לאורולוג לבירור? תודה על העזרה

יש לבצע בירור של סונר כליות וציסטוסקופיה. יתכן שיש לך דלקות בשתן ללא ביטוי קליני, דבר שאינו מצריך טיפול. כדאי להמשיך בירור דרך אורולוג ד"ר רונן הולנד, אורולוג 'טופ-איכילוב' מרפאת מומחים www.dr-holland.co.il

מנהל פורום אורולוגיה ואין-אונות