הזעת לילה פתאומית

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ואין-אונות

26/09/2012 | 19:49 | מאת: ארגמון

שלום דוקטור רונן: אני מספר ימים אחרי אשפוז בבית חולים בגלל דלקת שלפוחית השתן. קילתי תרופות חדשות עבורי והן ציפרודקס 500 מיליגרם וכן תרופה בשם אלפו קל. לא הייתה בעיה מיוחדת אבל קורה כך זה כבר היום השני: אני החלפתי סדין בו התכסייתי למשהו חם יותר בגלל שמתחיל להיות קריר בלילה, ואני מתעורר בבוקר כשחולצת השינה שלי מלאה זיעה כמו בסאונה. ממש כאילו שמתי את החצי העליון של במים. כשהייתי בבית החולים עשו לי כל מיני בדיקות דם ועוד, ולא הזהירו אותי על אולי מחלה חדשה. מעולם לא הייתה לי תופעה כזו. השאלה שלי היא האם לדעתך אחד מהתרופות הנ"ל גורמות לתופעה? אני בגיל 62 . בתודה לתשובתך

26/09/2012 | 19:51 | מאת: ארגמון

26/09/2012 | 19:53 | מאת: ארגמון

תיקון שיבוש: "קילתי" הכוונה קיבלתי

10/10/2012 | 12:03 | מאת: ארגמון

האתר מעולה אבל אני מתחיל להתייאש ממנו כיוון שההרגה היא שהמשיח מגיע לפני שמשיבים כאן. ועכשיו אי אפשר להגיד שאנחנו בחגים

איני מכיר תופעות לוואי שכאלה, אבל הכל אפשר. אולי ההזעות הן חלק מעליות וירידות בחום הגוף בגלל הדלקת. בברכה, ד"ר רונן הולנד מומחה בכירורגיה אורולוגית 'טופ-איכילוב' מרפאת מומחים www.dr-holland.co.il

15/10/2012 | 14:49 | מאת: ארגמון

מנהל פורום אורולוגיה ואין-אונות