שאלה לגבי התכווצות האיבר

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ואין-אונות

04/09/2012 | 19:01 | מאת: ת

שלום. שאלתי בפורום השכן אבל כבר מספר ימים שהוא בלתי פעיל, ועל כן אני שואל בפורום הזה. תודה מראש. והשאלה: אני גבר בשנות ה 30 לחיי. מאז שאני זוכר את עצמי, איבר המין שלי, כאשר לא היה בזקפה, היה רפוי, אך לא מכווץ. כלומר, מצב נורמלי ורגיל, איבר רפוי, עור לא מכווץ. בארבעת החדשים האחרונים מצב זה השתנה. האיבר, כאשר הוא רפוי, הינו מכווץ. העור נראה כמו אקורדיון, והאורך של האיבר קטן למדי. בשעת עוררות מינית הוא מזדקף והכל בסדר. אבל כאשר הוא חוזר לרפיון הוא מתכווץ, והעור נראה כמו אקורדיון. יש לי שתי שאלות: 1. האם זה בעייתי. האם זה מצביע על בעיה כלשהי. 2. גם אם הכל בסדר וזה תקין, אני מאוד מעוניין לקבל הערכה לסיבה או סיבות לדבר הזה. כיצד ייתכן שפתאום, אחרי 30 שנה של התנהגות מסויימת, היא לפתע משתנה? מה גורם לכיווץ הזה? אם תוכל, אשמח לקבל הסבר כמה שיותר מפורט, מכיוון שאני מוטרד ביותר מהנושא. תודה רבה מראש.

09/09/2012 | 09:50 | מאת: ת

שלום דוקטור. מדוע דילגת על השאלה שלי? אשמח לקבל את חוות דעתך. תודה.

מנהל פורום אורולוגיה ואין-אונות