קשר בין ספורט לרמת טסוסטורון

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ואין-אונות

04/09/2012 | 08:56 | מאת: שי טלמון

האם ביום של עשיית ספורט כמו ריצת 7קילומטר רמת הטסוסטורון יורדת.משמע האם קיים קשר הפוך בינהם.כלומר במצב של מנוחה הסיכוי לקיים יחסי מין תקינים טובה יותר מאשר ביום עם מעמסה ספורטיבית? תודה על המענה. שנית,האם אתה ממליץ על זריקות נבידו כמענה לטוסטורון נמוך.בלקיחתם הבנתי שהשפעתם ל3 חודשים.האם ההשפעה מיידית?

פעילות גופנית מתונה מעלה טסטוסטרון. כאשר יש עצימות גבוהה וסטרס גופני, רמת הטסטוסטרון יורדת. אצל כל גבר המעבר בין פעילות גופנית מועילה לבין עומס יתר הוא אינדווידואלי ולכן לא אוכל לייעץ לך לגבי 7 ק"מ או 10 ק"מ. נבידו היא תרופה מצויינת עבור גברים עם ירידת טסטוסטרון וסימפטומים מתאימים. היא אינה מתאימה כמובן לגברים צעירים שיש להם תוכניות לפוריות. בברכה, ד"ר רונן הולנד מומחה בכירורגיה אורולוגית www.dr-holland.co.il

מנהל פורום אורולוגיה ואין-אונות