כאבים חזקים אחרי קיום יחסים

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ואין-אונות

02/09/2012 | 11:11 | מאת: טליה

שלום, אני בת 25 ואחרי 2 לידות, יש לי בעיה שכבר שנתיים מטרידה אבל לאחרונה התגברה מאד. אחרי קיום יחסים, יש לי כאבים חזקים עמוק בנרתיק ובבטן התחתונה, קצת מעל ובמקביל לקו השיער. קשה לי לעמוד ואפילו בישיבה כואב לי ולאחרונה גם בשכיבה, כאבים שאני חשה גם תוך כדי שינה. כאבים אלה נמשכים כמה שעות ויכולים להרגע אפילו רק אחרי יום שלם. זה לא כאב שורף של החיכוך. זה כאב חזק בבטן התחתונה ממש מעל שתי הבלוטות וכואב גם בנרתיק וגם בבטן. הגניקולוג טוען שהרחם מעט צנוח אבל חוצמזה הכל תקין וזה לא קשור אליו. האורגניקולוג שעשה לי פיזוטרפיה גם טוען שזה לא קשור אליו. ורצפת האגן שלי חזקה. אני לא יודעת אם זה קשור, אבל אני לא בהריון וגם השדיים עושים לי סצנות כאב מידי פעם. אבל בקטנה ליד הנרתיק. אני לא יכולה לקיים יחסים במשך היום כי זה מוציא אותי מתפקוד. אני חייבת עזרה. למי לפנות מה לעשות?

כדאי למצוא גניקולוג המתמחה בתלונות כמו שלך. נסי את ד"ר ליאורה אברמוב באיכילוב

מנהל פורום אורולוגיה ואין-אונות