מתי צריכה להיות זקפה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ואין-אונות

31/08/2012 | 19:49 | מאת: ערן

שלום, אני בן 28 (לא מעשן, ללא בעיות בריאותיות) ויש לי כמה שאלות לגבי זקפה. 1. כאשר כשאני מתמזמז עם בחורה במיטה אני לא מגיע לבד לזקפה גם אם היא עירומה. אני לרוב צריך גירוי ידני או אורלי. האם זה טבעי? האם ניתן לטפל בזה? האם יכול להיות שזה בגלל שאני לא נמשך מספיק לבת הזוג? הייתי רוצה להיות מסוגל פשוט להפשיט אותה ולחדור אליה ומפריע לי שאני לא יכול. 2. כשיש לי זקפה לוקח לי הרבה זמן לגמור. אני לרוב לא מצליח לגמור ממין אורלי (תלוי בבת הזוג). גם בתנוחות מסוימות (מיסיונרית) קשה לי לגמור. קל לי יותר לגמור בדוגי. ממה יכולה לנבוע הבעיה? האם ניתן לטפל בה? איך?

לכל גבר יש סף גירוי משלו כדי להגיע לזקפה ולשפיכה. המצב שאתה מתאר הוא תקין. אם אתה מאוד מוטרד, אפשר לעזור עם תרופות לחיזוק הזקפה, שיכולות לגרום לכך שהזקפה תופיע כבר עם גירוי נמוך מאוד. בברכה, ד"ר רונן הולנד מומחה בכירורגיה אורולוגית www.dr-holland.co.il

מנהל פורום אורולוגיה ואין-אונות