כאב לילד בן 3

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ואין-אונות

25/08/2012 | 14:33 | מאת: שרית

שלום בני בן השלוש מתלונן מזה המן רב על כאב באיזור שמעל הבולבול מצביע על המיקום בו נמצאת שלפוחית השתן.לא שורף לו, והוא עושה פיפי תקין גם בתדירות גם בצבע(לבן/שקוף).הרבה פעמים "נעמד" לו הבולבול ללא קשר לצורך בהשתנה.אתמול שוב חש בכאב, הוא ילד ורבאלי מאוד וסיפר כי הוא מרגיש כאילו יש לו עכבר שזז שם בפנים וגורם למקום ליהיות קשה.. מה זה הכאב הזה?היינו אצל 2 רופאות ילדים אשר ערכו בדיקת שתן+תרבית בדקו את הבולבול חיצונית ואמרו שהכל תקין.הילד ממשיך להלין על אותו כאב ומצביע תמיד על אותה נקודה- במשולש שמעל הבולבול..

השלב הבא בירור צריך להיות סונר כליות ודרכי שתן, כולל בדיקת שארית שתן

מנהל פורום אורולוגיה ואין-אונות