כאילו השלפוחית קטנה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ואין-אונות

22/08/2012 | 00:18 | מאת: עוז

דר, אני בשנות ה 30 לחיי. כבר תקופה שאני צריך לתת שתן לאחר כ 50 מ"ל של שתן כי יש הרגשה כאילו השלפוחית מלאה ובנוסף יש צריבה בקצה האיבר מייד לאחר מתן השתן. היו פעמים שהתאפקתי לבדוק האם השלפוחית קטנה אך ברוך השם היא יכלה לאגור גם 300 מ"ל. בנוסף הרבה פעמים שאני עושה שתן זה משפריץ לכל הצדדים. ממש בזמן מתן השתן ימינה ופתאום שמאלה. למה זה כל התופעות הנ"ל ומה צריך לעשות? לעזרתך אודה, עוז

יכולות להיות מספר סיבות - דלקת בדרכי השתן, שלפוחית רגיזה, חסימה לאורך השופכה או בעיה בפעילות השלפוחית. יש לפנות לאורולוג כדי לבצע בירור מלא ולקבל טיפול

מנהל פורום אורולוגיה ואין-אונות