בעיה באשכים.

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ואין-אונות

21/08/2012 | 16:12 | מאת: פלמוני

שלום ד"ר הולנד. אני בן 20 עוד מעט ויש לי בעיה שהתחילה לפני שנה וחצי בערך, כאשר אני וחברה שלי מבצעים יחסי מין או אפילו כשאני מאונן מדי פעם אשך אחד או לפעמים שניהם נכנסים פנימה ואפשר להגיד "נעלמים" וזה נורא מדאיג אותי. אין לי מושג מה זה ואם זה קורה ולגיטימי שיקרה, יש לציין שזה לא קורה כל הזמן, אני באמת אשמח לתגובה איני יודע מה לעשות. תודה רבה.

אם רוב הזמן האשכים נמצאים במיקום תקין בשק האשכים, אזי המצב תקין. יש רפלקס מיוחד האמור להגן על האשכים והוא גורם להם לעלות למפשעה בזמן קור פחד ולעיתים גם בזמן קיום יחסים.

מנהל פורום אורולוגיה ואין-אונות