איבר מין קטן

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ואין-אונות

20/08/2012 | 22:14 | מאת: עידן

שלום אני בן17 עוד כמה חודשים ואיבר המין שלי קטן יחסית לגילי הוא דק ובסביבות ה 7 סמ במצב רפוי ו 13 וקצת במצב זקפה לכל החברים שלי יש ארוך ועבה ורק לי אני לא מבין למה? הלכתי גם לאורולוג שהייתי בן 12 והוא אמר לי שיש לי מין שכבת שומן באיזור הערווה ושהיא תיעלם אם השנים וזה יגדל אבל לא רואים הבדל משמעותי האם האיבר שלי יכול לגדול עוד ? והאם יש טיפול חוץ מניתוח להגדלה?

13 ס"מ הוא הגודל הממוצע של איבר מין בזקפה. אין אף טיפול יעיל ובטוח להגדלת הפין. אם אתה שמנמן, אז פעילות גופנית וירידה במשקל בהחלט יכולות להגדיל את חלק הפין הנראה לעין ולמעשה לגרום "להתארכות" הפין.

מנהל פורום אורולוגיה ואין-אונות