בעיה רצינית..

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ואין-אונות

18/08/2012 | 16:12 | מאת: אנונימי

שלום, יש לי בעיה שמפריעה לי ולבת זוגתי, היא לוקחת גלולות ולכן אנחנו לא משתמשים בקונדום. לאחרונה, בחודשים האחרונים בכל פעם שאני גומר בתוכה היא מתלוננת ששורף לה נורא ושהאזור נפוח וכואב. חשוב לציין שקודם זה לא היה קורה. בנוסף לכך היא סבלה מזיהום בדרכי השתן שהוביל לבית חולים פעמיים. לטענת הרופאים זה נבע בעקבות יחסי מין. בעקבות זה היא הלכה לגניקולוגית שבדקה אותה ואמרה שהיא לא רואה אף בעיה.. ושכדאי שאני אבדוק את זה.. כמו מה זה נשמע? ומה עליי לעשות?

הסיפור לא מתאים לבעיה של מחלות מין או בעיה אורולוגית. כדאי לבדוק את הדברים במישור הרגשי

22/08/2012 | 13:41 | מאת: אנונימי

אתה אומר שהיא סתם אומרת? או שזה באמת יכול לקרות מבעיות בזוגיות או משהו כזה?

מנהל פורום אורולוגיה ואין-אונות