בדיקת איכות זרע

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ואין-אונות

18/08/2012 | 12:35 | מאת: אלון

שלום לכולם , אני בחור בן 37 בריא בדר"כ, ואני ואישתי מנסים להכנס להריון מעל חצי שנה ופעמיים היא הפילה בתחילת ההריון. מלבד הבדיקות שהיא עושה אצלה , רציתי לבצע בדיקה גם אצלי לגבי איכות הזרע שהכל בסדר והבעיה לא אצלי. רציתי לשאול היכן מבצעים את הבדיקה, ואם יש צורך בהפניה של רופא? בנוסף רציתי לשאול אם ישיבה ממושכת עם מחשב נייד עע הברכיים הרבה שעות פוגעת באיכות הזרע? תודה רבה

הפניה לבדיקת זרע אפשר לקבל אצל כל רופא. אח"כ כדאי לפנות עם התשובות לרופא אורולוג כדי לדון על התשובות. הבדיקה מתבצעת בבתי חולים או במכונים פרטיים לפוריות. אין לי תשובה מבוססת לשאלה לגבי המחשב הנייד. בברכה, ד"ר רונן הולנד מומחה בכירורגיה אורולוגית www.dr-holland.co.il

מנהל פורום אורולוגיה ואין-אונות