שאלה דחופה מנער מודאג

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ואין-אונות

16/08/2012 | 13:40 | מאת: נער בן 17 מודאג מאוד

אני בן 17 ושמתי לב שבתקופה האחרונה צורב לי קצת לאונן ויוצאים גושים צהובים עם הזרע ואחר כך יש גם צריבה במתן השתן. אני חייב לציין שלפעמים אני מאונן ארבע פעמים ביום ולא בכל פעם זה קורה. פעם זה זה היה קורה לפעמים אבל עכשיו זה קורה בתדירות גבוהה יותר. תודה ומצפה לתשובה בהקדם.

שלום לא ציינת האם אתה פעיל מינית וזה חשוב כדי לדעת האם יש חשש למחלות מין. בכל מקרה, כדאי לך לפנות לאורולוג לעבור בירור של הצריבה. גושים צהובים בזרע הם תופעה תקינה. בברכה, ד"ר רונן הולנד מומחה בכירורגיה אורולוגית www.dr-holland.co.il

מנהל פורום אורולוגיה ואין-אונות