בליטה על ראש הפין

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ואין-אונות

13/08/2012 | 02:14 | מאת: אורי

שלום אני בן 15.5. מאז שהייתי ילד קטן יש לי בליטה עגולה יחסית בצבע כחול/אפור על ראש הפין ליד חור השופכה. היא בולטת כשהפין במצב זקפה וקוטרה כ-1 ס"מ. אני לא חש כלל בכאב בכל מצב שהוא. אני מודאג מאוד מהסיכוי שזה משהו מסוכן..אשמח מאוד להתייחסות. אני מודאג מאוד ומעולם לא סיפרתי על כך לאיש.

ככל הנראה מדוברר בכלי דם, בזמן זקפה הוא גדוש ובולט יותר. כדי לקבל אבחנה מדויקת צריך להיבדק ע"י אורולוג. בברכה, ד"ר רונן הולנד מומחה בכירורגיה אורולוגית www.dr-holland.co.il

מנהל פורום אורולוגיה ואין-אונות