בליטה על האשך

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ואין-אונות

13/06/2011 | 16:59 | מאת: דודי

שלום אני בן 31, בריא לפני שבוע הרגשתי בליטה מוזרה בחלק העליון של האשך נבדקתי ע"י אורולוג והוא כתב, מצטט "בליטה בקוטר 3 מ"מ באספקט העליון של האשך השמאלי, נוקשה, לא רגישה, חלקה ואקסופיטית" נאמר לי שהבליטה לא חשודה לגוש ממאיר ונשלחתי לסונר אשכים. אני מאד לחוץ, מה דעתך על בליטה שכזו?

שלום דודי, אי אפשר לתת אבחנה מדויקת בלי בדיקה, אבל לפי תיאור הבדיקה, נראה כי מדובר בציסטה אפידידימלית שהיא ממצא שפיר לחלוטין בחבל הזרע, שבדר"כ גם לא מצריך טיפול מיוחד. האבחנה הסופית תהיה לפי סונר האשכים. בברכה, ד"ר רונן הולנד מומחה בכירורגיה אורולוגית dr-holland.co.il

מנהל פורום אורולוגיה ואין-אונות