לחץ או בעיה אמיתית?

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ואין-אונות

23/07/2012 | 23:26 | מאת: גלית

שלום לך ד"ר רונן. יש לי חבר בן 24,לא מזמן התחלנו לקיים יחסי מין,בזמן המשחקים המקדימים עומד לו אבל קצת אחרי שהוא חודר "חבר שלו" נופל,השתמשנו בעבר בקונדומים שאיתם בכלל לא עמד ואני התחלתי להשתמש בגלולות. הוא אמר שהוא בדק את זה בעבר והרופא אמר לו שזה מתוך לחץ(הוא בן אדם שעובד תחת לחץ רב רוב היום). אנחנו מצליחים לקיים יחסי מין רק שאני מעליו וכשהוא מעלי אחרי כמה זמן פשוט לא עומד לו. יש לך הסבר לתופעה?זה באמת יכול להיות מתוך לחץ? תודה.

שלום, לא נתת פרטים לגבי מצבו הבריאותי. בהנחה שאין לו מחלות כרוניות והוא אינו מעשן, סביר להניח שהבעיות אכן נובעות מלחץ רגשי או מ 'אי ספיקה ורידית' של הפין. לטיפול אפשר לנסות טבעת סיליקון לבסיס הפין או מינונים נמוכים של תרופות לשיפור הזקפה. בברכה, ד"ר רונן הולנד מומחה בכירורגיה אורולוגית www.dr-holland.co.il

מנהל פורום אורולוגיה ואין-אונות