הזרקות לפין

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ואין-אונות

23/07/2012 | 13:06 | מאת: ס

שלום. ברשותך,שאלות לגבי ההזרקות: א. שמעתי/קראתי על מקרי מוות עקב שימוש ושזו הייתה הסיבה לסגירת קליניקה און בזמנו. האם מוכר לך? ב. הבנתי שקופ"ח לא מממנת את ההזרקות. אתה יודע למה? האם מדובר על טיפול יקר? תודה

מקרי המוות היו בגלל שימוש בבקבוקים מזוהמים שגרמו לזיהום בדם. מאז השתנו ההנחיות ואסור להשתמש בבקבוקים אלא במזרקים מוכנים בלבד. קופות החולים לא מממנות את המזרקים כיוון שהם לא בסל הבריאות. מזרק "רגיל" עולה כ 50 ש"ח, מזרקים עם חומרים יקרים יותר עלולים לעלות מעל 100 ש"ח בברכה, ד"ר רונן הולנד מומחה בכירורגיה אורולוגית www.dr-holland.co.il

מנהל פורום אורולוגיה ואין-אונות