פין עקום

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ואין-אונות

22/07/2012 | 01:47 | מאת: יובל

דוקטור שלום, אני בן 27, וכבר מגיל ההתבגרות בעת זקפה איבר המין שלי עקום כלפי מטה וגם לא קשה במיוחד. יש לציין שגם אני וגם חברה שלי נהנים מיחסי המין, אבל בעת החדירה צריך להשקיע יותר זמן בשביל "לכוון" את האיבר. מה גם שאני מרגיש לא בנוח בכל פעם שאני נכנס למערכת יחסים חדשה... רציתי להתייעץ עם רופא האם המצב נורמלי, אבל אני מתבייש לפנות בנושא לרופא המשפחה שלי. האם יש גורם שאפשר לשלוח אליו תמונות של האיבר כדי לדעת אם יש סיבה לנס מתניים ולפנות לרופא פנים אל פנים? תודה רבה, יובל

שלום, ממליץ לך לפנות לאורולוג העוסק בתפקוד מיני. לפגישה הראשונה כדאי להגיע עם תמונות של הפין בזקפה בזוויות שונות. לעיתים מבצעים במרפאה מבחן זקפה - מזריקים חומר המעורר זקפה כדי להעריך את העקמת ולהחליט על ניתוח. אתה יכול לצפות בסרטון הזה - http://www.youtube.com/watch?v=91Vr2bwPnAo&feature=plcp דר' רונן הולנד מומחה בכירורגיה אורולוגית www.dr-holland.co.il

מנהל פורום אורולוגיה ואין-אונות