אבר מין נפגע

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ואין-אונות

20/07/2012 | 21:52 | מאת: נפתלי

שלום. לאחרונה בכל פעם שאני מקיים יחסים עם אשתי אני יוצא פגוע ובעור החיצוני שאבר המין שלי יש פגיעות כמו פציעה , שפשוף , פגיעה קטנה שמדממת ותמיד זה בחלקו העליון של אבר המין . זה קורה במיוחד לאחר החדירה ובזמן החדירה מה יכולה להיות הסיבה ולמי לפנות . תודה

שלום, התיאור שלך עלול להתאים לפגיעה מכאנית בעור הפין או לתגובה אלרגית. כדאי להבדק ע"י אורולוג כדי לקבל אבחנה נכונה. לעיתים יש צורך בטיפול מקומי ע"י משחה לפין. בברכה, ד"ר רונן הולנד מומחה בכירורוגיה אורולוגית www.dr-holland.co.il

מנהל פורום אורולוגיה ואין-אונות