שמירה על זקפה - טרשת נפוצה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ואין-אונות

16/07/2012 | 09:21 | מאת: א.ב.

שלום. אני בן 31, מאובחן MS כ 11 שנים. עד עכשיו כדורים עזרו לי באופן מעולה בבעיית זקפה. במהלך חצי שנה אחרונה, אני מגיע לזקפה (עם כדור) אך לא מצליח לשמור עליה במהלך המשגל (בגירוי ידני, הזקפה בד"כ נשמרת,אך לא תמיד). מה לעשות? זה מייאש מאוד. תודה רבה מראש.

קו הטיפול הבא הוא הזרקות לפין. זהו טיפול יעיל ובטוח, ללא כאבים עם סיכויי הצלחה גבוהים. http://www.dr-holland.co.il/58285/penile-injection בברכה, ד"ר רונן הולנד מומחה בכירורגיה אורולוגית

17/07/2012 | 07:51 | מאת: א.ב.

תודה על התגובה. שאלות לגבי הזריקות: א. שמעתי שהיו מקרי מוות בעקבות השימוש וזו הסיבה לסגירת קליניקה און אפילו. האם אתה מכיר? ב. מדובר על טיפול שקופות חולים לא מממנות,נכון? האם הטיפול יקר? תודה

מנהל פורום אורולוגיה ואין-אונות