דלקת כרונית ערמונית

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ואין-אונות

12/06/2012 | 13:55 | מאת: אביעד

שלום רב, לכמה זמן רצוי בד"כ לקחת permixone במקרה של דלקת כרונית ערמונית, ובאיזה מינון (פעמיים ביום) ? האם יש מידע שמראה תוך כמה סדר גודל זמן טיפול permixone צפוי להשקיט את הבעיה וכמה זמן אח"כ רצוי להמשיך לקחתו למניעה להמשך אם כי לא באופן קבוע בהנחה שאין צורך ? קראתי שיש פתרונות פוטנציאלים טבעיים נוספים. האם פתרונות כאלה מוכרים ברפואה הקונבנציונלית כמו permixone ? תודה רבה

פרמיקסון הוא תרופה צמחית, אך במרשם. הוא הכדור היחיד שנבדק במחקרים קליניים והוכח כיעיל. אפשר לקחת כדור אחד פעמיים ביום או שני כדורים בבית אחת פעם ביום. משך הטיפול הוא שלושה חודשים לפחות. בברכה, ד"ר רונן הולנד מומחה בכירורגיה אורולוגית www.dr-holland.co.il

מנהל פורום אורולוגיה ואין-אונות