קצף בשתן

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ואין-אונות

11/05/2012 | 23:06 | מאת: מאיר

שלום, בן 39 ובזמן הטלת שתן מצטבר הרבה קצף במי האסלה. בדיקת שתן לתרבית+כללי יצאה תקינה. אילו עוד סיבות נדירות או לא, יכולות לגרום לקצף? התופעה כשנתיים אצלי ברוב המקרים יש ובאחוז קטן אין.ייתכן קשר לתפקודי אשך? תודה.

שלום, אתה מתאר תופעה נפוצה, בדר"כ ללא משמעות לעיתים זה קורה כאשר נותנים שתן לאחר שפיכה ולעיתים זה מרמז על עודף חלבון בשתן. אפשר לבקש מרופא המשפחה לבצע איסוף שתן לחלבון. בברכה, ד"ר רונן הולנד מומחה בכירורגיה אורולוגית

מנהל פורום אורולוגיה ואין-אונות