2 בעיות מוזרות ,אי הצלחה בשפיכה ,לא עובד

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ואין-אונות

03/05/2012 | 15:20 | מאת: מתן

שלום ד"ר . בכל מערכת יחסים שקיימתי בפעם הראשונה פשוט לא הולך .. מאבד ריכוז דפיקות לב חזקות הרגשה של לחץ , במשך כמה שעות עד שאני נרגע רק אז הוא עומד ולפעמים גם אז זה קשה .. , כמובן שאחריי הפעם הראשונה הכל בסדר נעמד והכל אך לא תמיד כמו שצריך כאילו עומד רופף קצת . אשמח לעזרה . הבעיה השניה קרתה לי פעם ראשונה היום , אתמול בת זוגתי הייתה אצלי אחריי משחק מקדים שכבנו וגמרתי ,קמנו בבוקר שוב שכבנו אך לא הצלחתי לגמור בכלל במשך 15-20 דק' התייאשתי פשוט .. באמת שאשמח לעזרה ממך .

שלום, קשה לאבחן דרך הפורום, אך לפי מה שאתה מתאר נשמע לי שהבעיות שלך הן בעיקר רגשיות וקשורות לחרדה סביב יחסי מין. ממליץ לשקול טיפול פסיכוסקסאולי יחד עם טיפול תרופתי אנטי-חרדתי. בברכה, ד"ר רונן הולנד מומחה בכירורגיה אורולוגית www.dr-holland.co.il

07/05/2012 | 02:14 | מאת: מתן

תוכל אולי להפנות אותי לפסיכוסקסאול באזור השרון עדיפות לנתניה ? תודה רבה ד"ר

מנהל פורום אורולוגיה ואין-אונות