בעיות זקפה לאחר כאב באשכים (מגירוי ללא שפיכה)

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ואין-אונות

26/04/2012 | 20:37 | מאת: מישקה

שלום רב לפני כשבוע וחצי חוויתי בפעם הראשונה בחיי את מה שמכנים "כאב ביצים" לאחר ערב ארוך עם בחורה שלא נגמר ביחסי מין. בזמן הנסיעה הארוכה הביתה הכאב התגבר ואף הקרין לכיוון הבטן התחתונה. למחרת בבוקר האשכים לא כאבו, אולם האזור שמעל לאיבר המין (בשיפולי הבטן) נשאר רגיש למגע. הרגישות ירדה במהלך הימים הבאים. כרגע אם אני לוחץ על האזור בשתי ידיים הוא עדיין מעט רגיש. מאז המקרה אני חווה בעיות בזקפה. קשה מאד להגיע אליה והיא לא ממש מחזיקה מעמד. גם זקפת הבוקר נעלמה. האם יש קשר בין כאב כזה לבעיות בזקפה? חיפשתי רבות ברשת ולא מצאתי כלום. תודה מראש.

לא נתת פרטים בסיסיים כמו גיל ומצב בריאותי ולכן קשה לי לענות על השאלה. אם הבעיה ממשיכה, ממליץ לך להתייעץ עם רופא משפחה / אורולוג. בברכה, ד"ר רונן הולנד מומחה בכירורגיה אורולוגית

מנהל פורום אורולוגיה ואין-אונות