זקפה ושתן

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ואין-אונות

24/04/2012 | 19:46 | מאת: ירון

שלום וברכה האם גבר בריא בדרך כלל יכול להגיע לזקפה גם אם כיס השתן לא רק, כלומר גם אם הוא מרגיש צורך לעשות פיפי? ושאלה שנייה: האם ניתוח להשתלת תותב בפין נמצא בסל הבריאות? אם הוא לא נמצא בסל הבריאות אז מהי עלותו? תודה מראש

שלום קשיים בהתרוקנות של כיס השתן הם סיבה שכיחה להפרעות זקפה. הניתוח להשתלת תותב בפין הוא על חשבון קופת החולים, אבל התותב עצמו הוא על חשבון המנותח. בברכה, ד"ר רונן הולנד מומחה בכירורגיה אורולוגית www.dr-holland.co.i

מנהל פורום אורולוגיה ואין-אונות