Prostate drainage

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ואין-אונות

16/04/2012 | 12:07 | מאת: מוריס

ההאם מוכרת לך שיטת טיפול זו? ההנחה היא שערמונית מוגדלת שפירה מכילה נוזלים שלא מתנקזים כראוי.הטיפול כולל עיסויים שונים,גם בתחתית הבטן,שאמורים לסייע בניקוז ויבוש הערמונית.תודה והערכהרבה.

השיטה בהחלט מוכרת. בשנים האחרונות יש מחקרים בעד השיטה במקרים מסויימים של דלקת כרונית של הערמונית. אני לא מכיר מחקרים שתומכים בשיטה זו עבור טיפול בהגדלה שפירה של הערמונית. בברכה, ד"ר רונן הולנד מומחה בכירורגיה אורולוגית

מנהל פורום אורולוגיה ואין-אונות