מצב מביך

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ואין-אונות

16/04/2012 | 11:54 | מאת: גד

כמה פעמים במהלך בדיקה אורולוגית שבוצעה מסיבות שונות בבי"ח,אירעה שפיכה,אפילו ללא זיקפה משמעותית. זה גורם לי למבוכה,וחרדה מבדיקה עתידית,האם זה נורמלי,ומה אפשר לעשות כדי למנוע.והאם לדעתך הרופא\רופאה עלולים לחוש נפגעים.אציין שאני מעל גיל 50.נשוי+. דעתך חשובה ואיני רואה אפשרות לקבלהמלבד בפורום אינטרנטי. תודה מראש.

16/04/2012 | 11:59 | מאת: גד

שכחתי לציין שאיני מבצע U\S אשכים,מסיבה זו ונימנע ממעקב שהמלץ!

זה לא שכיח, אבל זה קורה. אפשר ליידע את הרופא הבודק בבעיה עוד קודם לכן כדי להקטין את רמת החרדה שלך מהבדיקה. אפשרות אחרת היא ליטול לפני הבדיקה תרופות לטיפול בשפיכה מוקדמת וכל למנוע את הסיטואציה. בברכה, ד"ר רונן הולנד מומחה בכירורגיה אורולוגית

מנהל פורום אורולוגיה ואין-אונות