קושי להגיע לזקפה מלאה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ואין-אונות

28/03/2012 | 02:44 | מאת: מיכאל

שלום דוקטור. אני בן 24. בשבועות האחרונים אני מתקשה מאוד להגיע לזקפה מלאה. גם זקפת הבוקר אינה מלאה. יש לי זקפות חלקיות בקלות אבל זה לא עובר רף מסויים. הלכתי לעשות בדיקות דם והן יצאו תקינות וכך גם רמות הטסטוסטרון. עברתי בדיקה פיזית אצל אורולוג ואמר שאין ממצא פתולוגי. מה לדעתך עלול לגרום לקושי שלי להגיע לזקפה?

שלום, הפרעות בזקפה יכולות להיות מסיבות רגשיות או גופניות. אם אין לך מחלות כרוניות, אתה לא מעשן, אין לך עודף משקל ואתה לא לוקח תרופות, אזי רוב הסיכויים שהסיבה אצלך היא רגשית. גם במקרים כאלה אפשר לקחת מינונים נמוכים של תרופות לחיזוק זקפה למספר שבועות ובדר"כ ההפרעה בזקפה חולפת. לבריאות, ד"ר רונן הולנד מומחה בכירורגיה אורולוגית www.dr-holland.co.il

מנהל פורום אורולוגיה ואין-אונות