בעיות להגיע לאורגזמה מיחסי מין

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ואין-אונות

11/03/2012 | 14:06 | מאת: אורי

שלום רב אני בן 30 ומאז ומתמיד היו לי בעיות להגיע לאורגזמה בעת יחסי מין. אין לי בעיה לגמור מאוננות, אבל אני יכול לספור על יד אחת את כמות הפעמים שגמרתי מחדירה. יש לי תחושה פחותה בהרבה באיבר המין בעת חדירה מאשר באוננות ובגלל זה קשה לי לגמור, ומעבר לכך קשה לי מאוד להשתחרר כשאני עם מישהי. זה לא שאני לא מגורה או שאין לי זקפה, אני פשוט לא מצליח לגמור, מה שגורם לתסכול אצל הבת זוג שלי ואצלי. מה אפשר לעשות בנידון? זה מאוד מייאש

אני מציע ללכת לטיפול פסיכוסקסואלי בברכה, ד"ר רונן הולנד מומחה בכירורגיה אורולוגית www.dr-holland.co.il

15/03/2012 | 11:40 | מאת: בעל נסיון

היי, פרט לטיפול המוצע ע"י הרופא מציע לך גם לבחון אולי התרגלת לאונן בחיכוך חזק מדי. ביחסי מין לא תוכל לחוש את הנרתיק באותה עוצמת חיכוך כמו באוננות עם חיכוך חזק. עליך לתרגל ולהתרגל לאונן עם חומרי סיכה (ג'ל או שמנים) בעוצמת חיכוך דומה לזו שבנרתיק. זה יקח זמן מה אבל מהר מאוד אתה תתרגל ותהנה מכך. לכשזה יקרה לא תהיה כל בעיה להגיע לאורגזמה גם ביחסי מין. מאחר ואתה בחור צעיר חשוב שתתרגל להגיע לשפיכה בנרתיק במהלך יחסי מין גם משיקולים של פוריות כשתרצו בכך. בהצלחה.

מנהל פורום אורולוגיה ואין-אונות