קרע ברירית

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ואין-אונות

01/11/2011 | 19:19 | מאת: דוידי

שלום רב,פניתי אליך ב29,10 עקב מימצא של קרע ברירית בציסטוסקופיה,ובתשובה המלצת על מ"ס בדיקות,ביצעתי טומוגרפיה ctעים ובלי חומר ניגודי וההיתרשמות ללא מימצאים פתולוגים חריגים בדרכי השתן, עברתי u's והכל תקין,עברתי 2 בדיקות ציטולוגיה לממאירות יהכל תקין,ב"ד תרבית כ3 בדיקות הכל תקין,ובסוף ב"ד ציסטוסקופיה שבה נימצא קרע ברירי באורך של 5-7מ"מ מתאים לטראומה, כל השאר תקי{שלפוחית כיס שתן,פיות}.אליך פניתי עים המימצא האחרון,היום ביקרתי אצל האורולוג ונאמר לי שוב שזה יעבור,{אני חש צריבה במתן השתן במהלך היום כאשר השתן הראשון כמעט ואיני מרגיש דבר}אבקש הכוונה למי ולאן לפנות עים ממצא ממסוג זה. תודה וסליחה אים אני קצת נודניק.

שלום, כבר עניתי את מה שניתן לענות במסגרת פורום זה. אם אינך מרוצה מהטיפול האורולוגי שקיבלת, אתה יכול לבקש לקבוע תור לאורולוג אחר. בברכה, ד"ר רונן הולנד מומחה בכירורגיה אורולוגית מכבי שירותי בריאות ומרכז רפואי רבין

מנהל פורום אורולוגיה ואין-אונות