ציסטוסקופיה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ואין-אונות

29/10/2011 | 21:26 | מאת: דוידי

מזה כ6 חודשים צריבה במתן שתן,כל הבדיקות לתרבית וממאירות יצאו בסדר{ולמרות כל זאות קיבלתי אנטיביוטיקה ללא צורך,}לבסוף הוחלט לבצע ציסטוקופיה ושם המימצא,קרע ברירית באורך של 5-7מ"מ לשאלתי מה הטיפול נאמר לי שזה יעבור,מעצמו מה שלא ניראה לי מפני שהצריבה ממשיכה ללא שום הטבה.אבקש יעוץ נוסף,תודה.

שלום, יש פרטים רבים שצריך לדעת כדי לתת ייעוץ למקרה ספציפי שכזה. הסיבות השכיחות לצריבה ממושכות הן זיהום או תהליך דלקתי כרוני או אבנים או ממאירות. צריך לבצע הדמיה של של מערכת השתן, צריך לבצע בדיקות שתן ספציפיות למחוללים שאינם נבדקים בתרבית רגילה. ממליץ שתפנה לאורולוג (מותר גם להחליף רופא) ותמשיך את הבירור. בברכה, ד"ר רונן הולנד מומחה בכירורגיה אורולוגית מכבי שירותי בריאות ומרכז רפואי רבין

מנהל פורום אורולוגיה ואין-אונות