לידוקאין

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ואין-אונות

25/10/2011 | 20:58 | מאת: שי

שלום! בכל תרסיסי ההשהייה,יש תחומר לידוקאין! וגם בקופת חולים/פארם ניתן להשיג את הלידוקאין עצמו. מה ההבדל בינהן שיש פער כזה גדול במחירים?? ומה עדיף? ומה זה פרילוקאין?

שלום, הטיפול המומלץ לשפיכה מוקדמת בעזרת מאלחשים הם הקרמים הנמכרים בבית מרקחת - אמלה או דו-קאין. הם זולים יותר, אפשר לדעת בדיוק מה הם מכילים ובעיקר אפשר לדעת כיצד תהיה התגובה - לאחר מריחה של 15 דקות תהיה ירידה של כ- 50% בתחושה. התרסיסים הנמכרים בחנויות סקס פחות צפויים ויכולים לגרום לאילחוש מלא של הפין ואז יכולה להיות פגיעה בזקפה. בברכה, ד"ר רונן הולנד מומחה בכירורגיה אורולוגית מרכז רפואי רבין, מכבי שירותי בריאות

מנהל פורום אורולוגיה ואין-אונות