זיקפה קצרה.. :(

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ואין-אונות

25/09/2011 | 21:06 | מאת: בן

שלום אני בן 32,בשנים האחרונות סובל מזקפה קצרה,היא חזקה,אולם יורדת דיי מהר(אחרי כמה דקות מתחילה להחלש) 1-איך יכול להיות שבחור יחסית צעיר כמוני שמתאמן,מקפיד מאוד על תזונה,לוקח שום,גינגר,לעיתים אל ארגינין,מיץ רימונים..ועדיין..איך זה שאני כל כך שומר על הבריאות ועדיין....? 2-מה אפקטיבי יותר מבחינה מדעית-ויאגרה/סיאליס..או כיוון טבעי יותר כמו למשל שילוב של אל ארגינין ופיקנוגנול(אני מעדיף תמיד את הטבעי יותר,השאלה אם יש לו אפקטיביות זהה תודה!

שלום, זקפה טובה וחזקה שיורדת מוקדם מידי יכולה לרמז על אי-ספיקה של ורידי הפין, ז"א שיש "בריחה" של דם בזמן הזקפה. כדי למנוע את זה אפשר לנסות להשתמש בטבעת לבסיס הפין (אפשר להשיג בחנויות סקס). גם תרופות כמו ויאגרה/סיאליס/לויטרה יכולות לשמור על זקפה ארוכה יותר בזכות הגברת זרימת הדם העורקית. אני לא מכיר מחקרים רפואיים מבוקרים שהוכיחו את יעילותם של שאר תוספי המזון שהזכרת. בברכה, ד"ר רונן הולנד מרפאה לשיפור התפקוד המיני www.dr-holland.co.il

מנהל פורום אורולוגיה ואין-אונות