התכווצות רצופה של האשכים

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ואין-אונות

04/09/2011 | 13:24 | מאת: ירדן

יש לי בעיה של אשכים מכווצים בגודל של תינוק וגם איבר המין מכווץ בגודל של תינוק כבר 4 שנים. בדר"כ הכל היה רחב עבה וגדול . ממה הבעיה נובעת ? באולטראסאונד של האשכים הכל יצא תקין.

שלום לא נתת פרטים לגבי גילך ומצבך הרפואי. בכל מקרה - אם גודל האיבר בזקפה הוא תקין, אין סיבה לחשוש לגבי גודלו ברפיון. ככל הנראה מדובר בתגובה של שריר הקרמסטר. אם אתה עדיין מוטרד, פנה לבדיקה אצל אורולוג בברכה, ד"ר רונן הולנד אורולוג מומחה www.dr-holland.co.il

מנהל פורום אורולוגיה ואין-אונות