שורף לח כאשר אני משתין(אני בן)

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ואין-אונות

25/08/2011 | 12:37 | מאת: כפיר

הכל התחיל לפני חצי שבוע.נהיה לי גירוי באזור איבר המין אז התחלתי לנקות שמה מאוד טוב עם סבון וקרם גוף.הגירוי נעלם אך אתמול השתמשתי בהרבה סבון וגם ניסיתי לאונן וכנראה שבמקרה סבון נכנס דרך פתח איבר מיני.זו אינה הפעם הראשונה שדבר זה קורה לי אך הפעם זה ממש שורף עד כדי זה שאני מתאפק לא להשתין מאתמול בצהריים כי זה ממש שורף לי עד כדי כאבים ואם אני משתדל לנסות להשתין זה מגיע לבכי. מה לעשות?חברים שלי אמרו לי פשוט להתגבר על הכאב כי ככה הסבון יצא(הם אומרים שזה קרה להם) אבל זה יותר מדי כואב ואני אינסטקטיבית מפסיק את הפעולה.קראתי באיזשהו פורום שכדאי לנסות להחדיר קצת מים לאיבר מין וזה אמור לעזור אך אני מפחד לעשות זאת. מה כדאי לעשות על מנת שאני אפילו יוכל קצת להשתין?בבקשה תמליץ לי על משהו מהר כי אני עומד להתפוצץ פה

שלום, להזכיר כי הפורום אינו משמש למצבים דחופים. במקרים דחופים יש לפנות למוקד או למיון. אם הגירוי בפין הוא בגלל הסבון כדאי לשטוף היטב עם כמויות גדולות של מים לתוך פתח הפין. יתכן שהצריבה היא בגלל זיהום ואז יש לקבל אנטיביוטיקה. בכל מקרה - אם אתה לא מצליח לתת שתן יש לפנות למרפאה או למוקד / מיון. בברכה, ד"ר רונן הולנד מומחה בכירורגיה אורולוגית

מנהל פורום אורולוגיה ואין-אונות