כדורים ללחץ דם

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ואין-אונות

14/04/2013 | 08:10 | מאת: יוסי

אני בן 52 וסובל מלחץ דם גבוה. האם כדורים להורדת לחץ דם עלולים לפגוע ביכולת המינית? אני לוקח ביום 20 מג אנלדקס ו- 10 מג נורמלול. שמעתי שהם עשויים לגרום לדליפה ורידית. לעיתים יש לי ירידה בזיקפה לאחר כחמש דקות. בהתחלה זיקפה ממלאה ומאוד חזקה ואח"כ ירידה מהירה. האם למי שסובל מדליפה ורידית יש בהתחלה זקפה מלאה? בתודה

כדורים לאיזון יל"ד עלולים להפריע בזקפה. מצד שני - אם לא תטפל בלחץ הדם שלך, בעיית הזקפה תחמיר עם השנים. טיפול טוב לדלף ורידי הוא טבעת סיליקון לבסיס הפין - מלבישים אותה כאשר יש זקפה מקסימלית והדליפה נמנעת.

מנהל פורום אורולוגיה ואין-אונות