העלאת מינון flashtab

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ואין-אונות

04/04/2013 | 00:49 | מאת: אליאס

היי. האורולוג שלי רשם 50 מיליגרם טרמדקס flashtab לאחר תלונות על שפיכה מוקדמת. הרופא אמר לי שמדובר בכדור מציצה כמו קלגרון ושעליי לקחת אותו כחצי שעה לפני הסקס, ובמידה וזה עדיין לא עובד להעלות את המינון לשני כדורים. מה ששכחתי לשאול אותו זה אם אני לוקח שני כדורים האם אני אמור למצוץ כדור אחד אחרי השני או למצוץ את שניהם ביחד?

הטרמדקס נלקח שעה וחצי לפני היחסים ולא חצי שעה לפני. אפשר לקחת שני כדורים יחד או אחד אחרי השני, זה לא משנה

מנהל פורום אורולוגיה ואין-אונות