תופעה מוזרה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ואין-אונות

02/04/2013 | 00:09 | מאת: רועי

שלום שמי רועי בן 27, בריא. לאחרונה (סביבות השנה האחרונה) אני מרגיש שכאשר יש לי זיקפה, היא לא חזקה כמו שהייתה בעבר., וכן יש לי קושי מסויים להגיע לשפיכה מחדירה בלבד. במקביל הרגשתי כאבים או רגישות יתר באשכים, הלכתי לאורולוג שהפנה אותי US מפשעות, שיצא תקין באשכים , אך הראה כי אני סובל מהרניה קלה במפשעה. בנוסף גם ברגע השפיכה ההרגשה היא קצת אחרת, לא "כואב" אך הרגשה קצת מוזרה, לא כמו שהיתה בעבר. וכן הזרם של נוזל הזרע איטי יותר. מה עליי לעשות? תודה ,רועי.

אם אתה בריא, לא מעשן, ללא השמנת יתר, רוב הסיכויים שמדובר בבעיה רגשית. כדי להשלים את הבירור האורולוגי כדאי לפנות לאורולוג העוסק בנושא.

מנהל פורום אורולוגיה ואין-אונות