שלום

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ואין-אונות

13/03/2013 | 16:30 | מאת: אנונימי

שלום רב אני נער בן 17 ויש לי ציסטות שמחוברות ליותרות האשכים האפידידימיס ואורולוג אמר לי שאין צורך לגעת בהם וגם מסוכן לנסות להוציא ולנתח כי זה יכול ליפגוע ברקמות של צינור הזרע הציסטות הם כמו גבשושיות כאלה שאני מרגיש עים אני ממשש והםמחוברות ליותרות האשכים גם בצד שמאל וגם בצד ימין האים אני צריך ליהיות מוטרד מיזה או לחוץ האים זה פוגע בי או בפוריות שלי האים זה גודל ? ולמה ציסטות נוצרות ? האורולוג שהלכתי אליו אמר לי שזה חלק מיותרת האשך פשוט זה יכול לצאת כי יש הרבה רקמות ביותרת האשך האים זה שכיח ואין צורך לחשוב על זה או לטפל בזה תודה ...

ציסטות בחבל הזרע (ציסטה אפידידימלית) הן לרוב ציסטות שפירות לחלוטין ואינן מהוות סכנה. קשה לצפות האם זה יגדל בעתיד והאם זה יפריע לך בתפקוד היומיומי שזו הסיבה העיקרית לנתח. ציסטות בדר"כ אינן פוגעות בפוריות. כל התשובה הזו נכתבה באופן כללי על ציסטות בלי לראות את הצילומים הספציפיים שלך.

מנהל פורום אורולוגיה ואין-אונות