כאבים באיזור המפשעות והאשכים

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ואין-אונות

10/03/2013 | 17:03 | מאת: טל נידם

שלום,אני טל נידם בן 18 וחצי , התגייסתי לצבא לתפקיד קרבי לפני כ3 חודשים.. הייתי בטיפול בדוקסילין שבוע פעמיים ביום בעקבות חיידק בשתן ,שבוע לאחר מכן התחילו לי מין כאבים באיזור המפשעות והאשכים אך זה יותר לחץ באיזור לא כאבים חדים שנמשכים כבר במשך 3 שבועות,הכאבים לעיתים מלווים בבחילות ותחושה רעה בגוף,איני יודע אם יש קשר בין זה לדוקסילין אך כבר 2 אורולוגים בדקו אותי,בדיקות דם,שתן,2 אולטראסונדים באיזור האשכים , 1 באיזור הכליות והבטן ושום דבר לא נמצא..אני פשוט סובל וחסר אונים..בבקשה האם מישהוא יודע את מקור הבעייה? אגב יש לי וריקוצלה אך לא אמרו כי אין קשר בין השתיים. בבקשה עזרו לי..

קשה לי לתת חוות דעת בלי פגישה מסודרת במרפאה. אתה מוזמן לקבוע דרך מרפאת בלינסון

מנהל פורום אורולוגיה ואין-אונות