לא יודעת מה לעשות - כאבי ראש

דיון מתוך פורום  טיפול ב-ADHD, שינה, מיגרנות וחרדה בעזרת נוירופידבק

09/06/2011 | 12:57 | מאת: דניאלה

שלום שמי דניאלה ואני בת 19. לפני כחודש התחיל אצלי כאבי ראש בשני צידי הראש ליד האוזניים מלווים בבחילות ועייפות במהלך כל היום, יש לציין שאף פעם לא קרה לי דבר כזה בעבר ואני ממש מפחדת...

דניאלה שלום, כאבי ראש חדשים ובמיוחד כאלה הגורמים לסבל ממושך, דורשים הערכה של רופא, ובדיקה נויורולוגית. אנא פני לרופא המשפחה, תארי לו את תלונותייך, ופעלי לפי הנחיותיו. בריאות טובה, ד"ר דורון תודר

מנהל פורום טיפול ב-ADHD, שינה, מיגרנות וחרדה בעזרת נוירופידבק