טיפול נוירופידבק

דיון מתוך פורום  טיפול ב-ADHD, שינה, מיגרנות וחרדה בעזרת נוירופידבק

25/08/2011 | 14:38 | מאת: אנונימי

אני מחפש מטפל נוירופידבק באיזור עמק חפר, חדרה או נתניה לילד PDD עם הפרעת קשב. אפשר לקבל המלצה. מעוניין בטיפול ע"י מטפל ולא מרחוק תודה

שלום רב זו מסוג השאלות שאני לא אוכל לצאת מהן בשלום. בין אם אני אמליץ ובין אם אני לא אמליץ. על כל אחד שאמליץ יש אחד שאשכח או שסתם לא ידעתי שיש לו קליניקה נוספת או שאני לא רוצה להמליץ עליו, וכן הלאה. לכן החלטתי שאני אמנע מהמלצות על מטפלים. אין לי ספק שמעט חיפוש באינטרנט יוביל אותך למטפלים. בהצלחה ד"ר דורון תודר

10/09/2011 | 14:04 | מאת: יעל

מנהל פורום טיפול ב-ADHD, שינה, מיגרנות וחרדה בעזרת נוירופידבק