נויורופידבק בצפון

דיון מתוך פורום  טיפול ב-ADHD, שינה, מיגרנות וחרדה בעזרת נוירופידבק

15/08/2011 | 11:25 | מאת: אנונימי

שלום, אני שומעת המון על טיפול נוירופידבק , אני מחפשת קליניקה באזור חיפה, אתה יכול להמליץ לי על מישהו? תודה

שלום רב בין השאר, אני עובד באמצעות מכשיר המאפשר לי לעשות טיפול מרחוק בנוירופידבק. לצורך הטיפול אני משאיל למטופל מכשיר נוירופידבק שנשלט דרך רשת האינטרנט. באופן זה אין משמעות למרחק ויש לי מטופלים בכל רחבי הארץ (ואף בחו"ל). ניתן לקרוא יותר על כך בכתובת: http://www.neuroclinic.co.il/Home-Treatment.php בהצלחה ד"ר דורון תודר

מנהל פורום טיפול ב-ADHD, שינה, מיגרנות וחרדה בעזרת נוירופידבק