הפרעות קשב וריכוז

דיון מתוך פורום  טיפול ב-ADHD, שינה, מיגרנות וחרדה בעזרת נוירופידבק

14/08/2011 | 00:11 | מאת: דניאלה

שלום האם טיפול בנוירופידבק מתאים לילדים בני שש? בני לא משתף פעולה ומתנגד לאיבחונים,טיפולים,ובכלל דפי עבודה ופעילות של משחקים האם לדעתך ניתן לטפל בשיטה זו? האם יש אפשרות לניסיון לפני שמשקיעים כל כך הרבה כסף על טיפולים ואיבחון? איך נראה מכשיר לטיפול בנוירופידבק? האם צריך להרכיב משהו על הראש? תודה

דניאלה שלום. לא ברור לי מדבריך מה הבעיה שממנה הילד סובל. באופן עקרוני גיל 6 בהחלט מתאים לטיפול בנויורפידבק- בהנחה שיש בעיה ברורה וחד משמעית. אנו מטפלים בילדים בגילאים אלה. באופן שבו אני עובד את לא צריכה "להשקיע" כלום לפני שרואים שאכן הילד יכול לעשות את הטיפול. באופן עקרוני נוירופידבק דורש מיכשור שאליו מחובר הילד. המכשיר מחובר לילד בד"כ באמצעות אלקטרודות. אם לילד יש בעיה עם האלקטרודות אזי פשוט כדאי להרגיל אותו אליהם לפני שבפועל מתחילים טיפול. הטיפול עצמו נעשה באמצעות צפיה בסרט. ורוב הילדים שמחים לראות את סרט ה DVD שהם "מכורים" לו באותו הרגע. את מוזמנת אלינו כדי להראות לילד את הטיפול ולראות אם הוא אכן יכול להתאים לו. אין אני נוהג לגבות תשלום עד שלא מתחיל הטיפול בפועל. המספר במשרד הוא 073-7370795. בהצלחה ד"ר דורון תודר

מנהל פורום טיפול ב-ADHD, שינה, מיגרנות וחרדה בעזרת נוירופידבק