טיפול בנוירופידבק

דיון מתוך פורום  טיפול ב-ADHD, שינה, מיגרנות וחרדה בעזרת נוירופידבק

10/08/2011 | 07:35 | מאת: פרי

לדר שלום בת 34 סובלת מהפרעת קשב+היפראקטיביות קשה. ההסחות דעת ריכוז ואירגון ברמה שמפריעה מאוד להתנהלות היום יומית כמו כן התברכתי בהפרעות נפשיות נילוות. הריטלין לא עושה לי טוב האם נוירופידבק יכול לעזור ? האם הוא מסובסד ע"י קופות החולים? ואיפה ניתן לקבל טיפול? בתודה מראש

פרי שלום נוירופידבק יכול לעזור. גם מטופלים שמגיבים לריטלין (ודומיו) וגם כאלה שלא, יכולים להנות מהטיפול בנויורפידבק. בניסיון שלי אחוזי התגובה לנוירופידבק הרבה יותר גבוהים מאשר אחוזי התגובה לריטלין. כך גם הניסיון של מטפלים רבים בעולם. ברמה העקרונית מטופלים עם ביטוחים "משלימים" יכולים לקבל החזר כי נוירופידבק הוא סוג של ביופידבק. את יכולה לבצע טיפול הן בבית באמצעות מיכשור מתאים כפי שאת יכולה לקרוא כאן: http://www.neuroclinic.co.il/Home-Treatment.php והן במרפאה הממוקמת בב"ש. בהצלחה ד"ר דורון תודר

מנהל פורום טיפול ב-ADHD, שינה, מיגרנות וחרדה בעזרת נוירופידבק